HUURVOORWAARDEN:

 

Huurvoorwaarden pandemie COVID 19

Indien de overheid van Belgie beslist dat er niet gereisd mag worden vanwege COVID 19 gelden de volgende maatregelen: 

Mocht er door Corona, COVID 19 of een soortgelijke pandemie niet gereisd worden kan u het betaalde voorschot meenemen naar een andere periode zonder omboekkosten te betalen .

Met andere woorden, indien u niet meer mag vertrekken van de overheid met uw gehuurde camper.

De huurperiode (maand) kan en mag verschillen van de gedane boeking en is geldig voor 12 maanden.

De omboeking is gratis en enkel geldig voor minstens het zelfde bedrag als de gedane boeking, het voorschot zal in mindering worden gebracht.

Verboden naar landen te reizen die code rood krijgen, u dient ten allen tijde de camper op het afgesproken dag/uur in te leveren, tussen 9 en 10 uur, tankbeurt en uitladen voor 10 uur.

Annulatieverzekering voor ziekte , sterfgeval…en dergelijke zal de huurder zelf afsluiten.

Indien de huurder de periode wilt omboeken voor andere redenen dan een reisverbod , zullen er € 40 omboekkosten aangerekend worden + eventuele meerprijs. 

Onze huurvoorwaarden gelden enkel voor Europese bestemming, het is ten strengste verboden om naar oorloggevoelige gebieden te reizen.

Ophalen om 13 u , inleveren tussen 9 en 10 uur.

Hoogseizoen vertrek op vrijdag zaterdag of zondag, laag en tussenseizoen eender welke dag.

Weekend en midweek enkel mogelijk in laagseizoen of volgens beschikbaarheid .

Alle tol, vignetten milieustickers vallen ten laste van de huurder.

Wagens zijn omnium verzekerd speciaal voor verhuur, met reisbijstand, met € 1150 vrijstelling per schadegeval = tevens uw waarborg, te betalen “voor” uw vertrek cash of met overschrijving. Geen bancontact.

Gratis gebruik van basis keukensetje , aanvullen naar behoefte, matrasbeschermer, 2 gasflessen worden voorzien (uitgezonderd Benivan UP beschikt over 1 grote fles en uitgezonderd de Cocoon die op diesel verwarmd) en wc product.

U maakt gebruik van gratis gps, enkel in de grote campers, u bent verantwoordelijk voor uw rijgedrag, dit is een hulpmiddel, wij rekenen op uw gezond verstand.

Waterdarm, stroomkabel , wielblokken, en klein gereedschap terug vinden in de garage, ontbrekend of beschadigd materiaal zal aangerekend worden, laat alles netjes achter.

U vertrekt met een volle dieseltank, voltanken bij inleveren , tanken om de hoek.

Vuilwatertank zeer regelmatig leegmaken om vieze geurtjes te verhinderen, deze hendel zal u onder de camper vinden.

De toilet casette ledigen en grondig naspoelen "voor" aankomst, indien wij het toilet moeten reinigen = € 25, vuilwatertank ledigen = € 25 . Een tankbeurt rekenen we € 25 aan + het dieselverbruik en adblue n( bij Ford).

Keukenblokje na elk gebruik reinigen, geen vuile borden bestek of tassen in de kast zetten, dan zijn we verplicht de volledige inhoud van de kasten af te wassen en zal hiervoor ook €25 aangerekend worden, wij vragen om met veel respect en voorzichtigheid om te gaan met onze campers, alsof het uw eigen eigendom is. U veegt alles netjes op, afval moet verwijderd worden.

Prijs poets volledige eindpoets + desinfecterende middelen = € 110 voor buscampers  € 150 voor campers.

Alle vloeistoffen worden voor uw vertrek bijgevuld, de huurder kijkt met regelmatig de vloeistoffen na.

Dieselverbruik en adblue = is ten laste van de huurder, per extra km = € 0.25

De huurder is verantwoordelijk voor boetes, van welke aard ook, gerechtskosten, schade aan de banden, alle gemaakte schade in of rond de camper.

Mocht er een lampje oplichten dan vragen wij om ons dat te melden zodat we dadelijk kunnen nakijken wanneer het volgende onderhoud kan gepland worden, ga niet zomaar naar een garage een onderhoud of herstelling laten uitvoeren zonder dit eerst met ons te bespreken, wij betalen immers geen kosten terug zonder factuur en ons akkoord hiervan. Onze campers krijgen met grote regelmaat een onderhoud.

Bij reservering vragen wij 30% voorschot, cash of via overschrijving, wij beschikken NIET over bancontact, het overige saldo dient uiterlijk 4 weken voor vertrek te worden betaald, de waarborg kan u cash of via overschrijving regelen voor vertrek.

Bij vertrek krijgt u een handig woordje uitleg, hier moet je rekening houden met ong. 45 min. Wij vragen hierbij uw volledige aandacht, laat kindjes desnoods even thuis. Mocht u iets niet begrijpen dan willen we het gerust nog een keer uitleggen, de bestuurder komt persoonlijk het voertuig op halen en tekent de documenten af.

De kindjes laten we niet achter het stuur spelen, ook geen voetjes op de bank, maar onder de bank, kindjes prutsen niet aan de knopjes.

Per kwartier te laat = € 20 btw incl.! U moet ten alle tijden tijdig van uw verblijfplaats vertrekken, denk aan de volgende huurders, indien u de camper hier nog moet ledigen vragen wij om ten laatste om 9u30 terug te komen, tankbeurt doet u voor 10 uur.

10 uur stipt beginnen wij aan de eindpoets.

Annulatie door de huurder: tot 30 e dag voor vertrek = 30% van de huurprijs= het voorschot, 30e dag tem 15e dag = 50% van de totale huursom, annulatie van de 14e dag tot dag van vertrek = 100% = totale huurprijs.

Alle voertuigen zijn voor houders van rijbewijs B, met een minimum leeftijd van 26 jaar en minstens 5 jaar rijervaring.

NIET TOEGELATEN: Roken (ook niet met het raam open) en frituren! Een extra reiniging van interieur = € 120  , gebruik geen schuurmiddelen of schuursponsjes voor binnen en BUITEN zijde...om glanzende materialen te reinigen, of voor de douchcabine, kastjes, glazen panelen , enz...Carwash is ten strengste verboden, hogedruk mag niet gebruikt worden.

Haal dikke donsdekens, kussens van het elektrisch hefbed als u dit terug omhoog laat, zo zal de zekering het niet begeven.

Bij heel warm weer trekken we de verduistering niet helemaal toe, zo lopen de temperaturen tussen de ramen heel hoog op. De grote dakvenster gebruikt u beter niet, 1 slagwind kan het grote raam lostrekken.

Verplicht de luifel dicht te draaien tijdens uitstap of tijdens de nacht!

Grote voorwerpen legt u in de garage, trapladdertjes “onder” de matras, deurtjes en kastjes sluit u af alvorens u gaat rijden. Dit zijn nuttige tips, probeer er een regelmaat van te maken. Laat uw huisdier niet alleen in de camper en gebruik het meubilair niet om uw huisdier aan vast te lijnen. Honden horen niet op de zetels.

WEL TOEGELATEN: 1 welopgevoed hondje, probeer zo weinig mogelijk gebruik te maken van de vliegendeur, sommige honden springen er zo doorheen, u blijft verantwoordelijk voor uw huisdier. Leg een lange lijn rond de autoband indien er geen boom of paal ter beschikking is. Gebruik van toestellen onder de 500 Watt, let op! TIP!...Stopcontacten werken enkel als u op 220 V bent aangesloten.

 

SNELHEIDOVERTREDINGEN of eender welke andere overtreding dient door de huurder zelf betaald te worden, ook gerechtskosten, oplopende interesten enz...wij zijn NIET verantwoordelijke voor eventueel verkeerde of foute briefwisseling hieromtrent. Boetes komen soms maanden later, wij verwittigen u direkt en rekenen hier op uw eerlijkheid.

Bij problemen of schade tijdens uw huurperiode dienen ons onmiddelijk telefonisch gemeld te worden zodat wij voor uw aankomst de nodige maatregelen kunnen treffen en de verzekering kunnen inlichten, maak steeds foto’s van uw schade en stuur deze direct via e mail door...Johnny@motorhomesverhuur-antwerpen.be. Indien wij nog schade opmerken nadat u de camper heeft afgeleverd zonder dit aan ons te melden zijn wij verplicht om een gerechtsdeurwaarder de schade te laten vaststellen en zal de rekening van ong. €480  aan de huurder worden doorgerekend, ook zal er een schadevergoeding worden gevraagd indien de volgende klant hierdoor niet tijdig kan vertrekken.

Bij vertrek maken wij een schadeformulier op, alle aanwezige schade zal hierop genoteerd worden, u mag en kan hier steeds foto’s van maken. Schadegevallen handelen wij netjes af.

Dossierkosten per schadegeval = € 59 .

Achteruitrijden = uitstappen.

Plaats de fietsen zodanig dat het stuur de achterzijde niet raakt, gebruik desnoods wat oude doeken om schade te voorkomen.

Alle schadereparaties, ontbrekende stukken worden betaald met de huurwaarborg, een eventuele meerprijs is ten laste van de huurder.

Oplevering gebeurd door ons in propere correcte staat, elke schade zal bij oplevering gemeld worden op het daarvoor bestemde formulier.

Het is ten strengste verboden om de wagens te gebruiken voor het vervoeren van elke vorm van verboden middelen, drugs of illegale personen of goederen conform de europese wetgeving hierover, iedere overtreding hierin met een inbeslagname tot gevolg zal onheroepelijk leiden tot een schadevergoeding die gelijk is aan de aankoopsom van het gehuurde voertuig en volledig ten laste van huurder komt.

In geval van overmacht wegens het niet beschikbaar zijn  van het gereserveerde voertuigtype (bv. Bij schade, defect, ongeval, of andere redenen) behouden wij het recht om een vervangvoertuig in te schakelen indien wij over deze mogelijkheid beschikken, en dit zonder enig recht of enige vorm van schadevergoeding tegenover de huurder.

U kan de wagen hier op eigen risico parkeren op de oprit, wij hebben camerabewaking.

BIJ ONGEVAL of motorpech...RUWELKA   0032 59 55 90 00

Deze afspraken maken het voor u, voor ons en de volgende huurders beslist een stuk aangenamer.

Wij wensen u dan ook met deze een hele fijne reis.

VOOR AKKOORD , opgemaakt op 3 blz....schrijf gelezen en goedgekeurd

Datum   : ..........................................  

Naam : ..............................................

Adres :..............................................

De huurder: Handtekening,

 

 

CamperGo/ BVBA VITAYA, Meidoornlaan 10, 2960 Sint- Job- In’t – Goor       

 0032 477 94 87 99    KBC BE49 7310 1334 7171      BTW0829474021