HUURVOORWAARDEN:

Onze huurvoorwaarden gelden enkel voor Europese bestemming, het is ten strengste verboden om naar oorloggevoelige gebieden te reizen.

Ophalen om 13 u , inleveren voor 10 uur.

Hoogseizoen vertrek op vrijdag zaterdag of zondag, laag en tussenseizoen eender welke dag.

In het bouwverlof verhuren wij enkel per 2 - 3 weken, of de mogelijkheid moet zich voordoen dat er één week vrijstaat of last minute, we verhuren enkel laagseizoen weekends of midweek.

Alle tol, vignetten milieustickers vallen ten laste van de huurder.

Op de dag van vertrek worden er foto’s genomen en zal schade genoteerd worden op het schadeformulier, dit zal door beide partijen afgetekend worden, wij vragen onze klanten om ook foto’s te nemen.

Wagens zijn omnium verzekerd speciaal voor verhuur, met reisbijstand, met € 1150 vrijstelling per schadegeval = tevens uw waarborg, te betalen “voor” uw vertrek cash of met overschrijving. Geen bancontact.

Elke wagen beschikt over een gratis basis keukensetje dat u naar eigen behoefte kan aanvullen, ook ligt er op elk bed een matrasbeschermer, 2 gasflessen worden voorzien (uitgezonderd Benivan UP beschikt over 1 grote fles en uitgezonderd de Cocoon die op diesel verwarmd).

U maakt gebruik van gratis gps, enkel in de grote campers, u bent verantwoordelijk voor uw rijgedrag, dit is een hulpmiddel, wij rekenen op uw gezond verstand.

Wc product is gratis ter beschikking, ook zal u een waterdarm, stroomkabel , wielblokken, en klein gereedschap terug vinden in de garage, ontbrekend of beschadigd materiaal zal aangerekend worden.

U laat gebruikte stroomkabel, wielblokken enz...netjes achter in de garage, reinigen indien nodig, kabel rollen we netjes op, water uit de tuinslang.

U vertrekt met een volle dieseltank, voltanken bij inleveren , tanken achter de hoek, te weinig diesel in de tank zal aangerekend worden, alsook de tijd voor het tanken.

Watertank hoeft u niet bij te vullen, wel verwachten wij van u dat u met regelmaat de vuilwatertank leeg maakt om vieze geurtjes te verhinderen, deze hendel zal u onder de camper vinden.

De toilet casette ledigen en grondig naspoelen "voor" aankomst, indien wij het toilet moeten reinigen = € 25, vuilwatertank ledigen = € 25 . Een tankbeurt rekenen we € 25 aan + het dieselverbruik en adblue n( bij Ford).

Ondanks u voor de eindpoets betaald verwachten wij dat het keukenblokje netjes is en dit “zonder” afwas, ook geen vuile borden bestek of tassen in de kast zetten, dan zijn we verplicht de volledige inhoud van de kasten af te wassen en zal hiervoor ook €25 aangerekend worden, wij vragen om met veel respect en voorzichtigheid om te gaan met onze campers, alsof het uw eigen eigendom is. U veegt alles netjes op, afval moet verwijderd worden.

Prijs poets volledige eindpoets + desinfecterende middelen = € 110 voor buscampers  € 150 voor campers.

Alle vloeistoffen worden voor uw vertrek bijgevuld, indien u veel kilometers maakt vragen we aan de huurder om met regelmaat de vloeistoffen na te kijken en indien nodig bij te vullen, dit verbruik is voor de huurder.

Dieselverbruik en adblue = ( 20 liter tankinhoud = Ford) is ten laste van de huurder, per extra km = € 0.25

De huurder is verantwoordelijk voor boetes, van welke aard ook, gerechtskosten, schade aan de banden, alle gemaakte schade in of rond de camper.

Mocht er een lampje oplichten dan vragen wij om ons dat te melden zodat we dadelijk kunnen nakijken wanneer het volgende onderhoud kan gepland worden, ga niet zomaar naar een garage een onderhoud of herstelling laten uitvoeren zonder dit eerst met ons te bespreken, wij betalen immers geen kosten terug zonder factuur en ons akkoord hiervan. Onze campers krijgen met grote regelmaat een onderhoud.

Bij reservering vragen wij 30% voorschot, cash of via overschrijving, wij beschikken NIET over bancontact, het overige saldo dient uiterlijk 4 weken voor vertrek te worden betaald, de waarborg kan u cash of via overschrijving regelen voor vertrek.

Bij vertrek krijgt u een handig woordje uitleg, hier moet je rekening houden met ong. 45 min. Wij vragen hierbij uw volledige aandacht, laat kindjes desnoods even thuis. Mocht u iets niet begrijpen dan willen we het gerust nog een keer uitleggen, de bestuurder komt persoonlijk het voertuig op halen en tekent de documenten af.

De kindjes laten we niet achter het stuur spelen, ook geen voetjes op de bank, maar onder de bank, kindjes prutsen niet aan de knopjes.

Per kwartier te laat = € 20 btw incl.! U moet ten alle tijden tijdig van uw verblijfplaats vertrekken, denk aan de volgende huurders, indien u de camper hier nog moet ledigen vragen wij om ten laatste om 9u30 terug te komen, tankbeurt doet u voor 10 uur.

10 uur stipt beginnen wij aan de poets.

Annulatie door de huurder: tot 30 e dag voor vertrek = 30% van de huurprijs= het voorschot, 30e dag tem 15e dag = 50% van de totale huursom, annulatie van de 14e dag tot dag van vertrek = 100% = totale huurprijs.

Annulatieverzekering sluit de huurder zelf af.

Alle voertuigen zijn voor houders van rijbewijs B, met een minimum leeftijd van 26 jaar en minstens 5 jaar rijervaring.

NIET TOEGELATEN: Roken (ook niet met het raam open) en frituren! Een extra reiniging van interieur, € 120  zal u aangerekend worden, gebruik geen schuurmiddelen of schuursponsjes voor binnen en BUITEN zijde...om glanzende materialen te reinigen, of voor de douchcabine, kastjes, glazen panelen , enz...Carwash is ten strengste verboden, hogedruk mag niet gebruikt worden.

Haal dikke donsdekens, kussens van het elektrisch hefbed als u dit terug omhoog laat, zo zal de zekering het niet begeven.

Bij heel warm weer trekken we de verduistering niet helemaal toe, zo lopen de temeraturen tussen de ramen heel hoog op. De grote dakvenster gebruikt u beter niet, 1 slagwind kan het grote raam lostrekken.

Verplicht de luifel dicht te draaien tijdens uitstap of tijdens de nacht!

Tijdens het rijden sluit u alle ramen, en bergt u losse voorwerpen netjes op, zodat er geen meubilair kan beschadigd worden. Grote voorwerpen legt u in de garage, trapladdertjes “onder” de matras tijdens het rijden, deurtjes en kastjes sluit u af alvorens u gaat rijden. Dit zijn nuttige tips, probeer er een regelmaat van te maken. Laat uw huisdier niet alleen in de camper en gebruik het meubilair niet om uw huisdier aan vast te lijnen. Honden horen niet op de zetels.

WEL TOEGELATEN: 1 welopgevoed hondje, probeer zo weinig mogelijk gebruik te maken van de vliegendeur, sommige honden springen er zo doorheen, u blijft verantwoordelijk voor uw huisdier. Leg een lange lijn rond de autoband indien er geen boom of paal ter beschikking is. Gebruik van toestellen onder de 500 Watt, let op! TIP!...Stopcontacten werken enkel als u op 220 V bent aangesloten.

 

SNELHEIDOVERTREDINGEN of eender welke andere overtreding dient door de huurder zelf betaald te worden, ook gerechtskosten, oplopende interesten enz...wij zijn NIET verantwoordelijke voor eventueel verkeerde of foute briefwisseling hieromtrent. Boetes komen soms maanden later, wij verwittigen u direkt en rekenen hier op uw eerlijkheid.

Bij problemen of schade tijdens uw huurperiode dienen ons onmiddelijk telefonisch gemeld te worden zodat wij voor uw aankomst de nodige maatregelen kunnen treffen en de verzekering kunnen inlichten, maak steeds foto’s van uw schade en stuur deze direct via e mail door...Johnny@motorhomesverhuur-antwerpen.be. Indien wij nog schade opmerken nadat u de camper heeft afgeleverd zonder dit aan ons te melden zijn wij verplicht om een gerechtsdeurwaarder de schade te laten vaststellen en zal de rekening van ong. €480  aan de huurder worden doorgerekend, ook zal er een schadevergoeding worden gevraagd indien de volgende klant hierdoor niet tijdig kan vertrekken.

Bij vertrek maken wij een schadeformulier op, alle aanwezige schade zal hierop genoteerd worden, u mag en kan hier steeds foto’s van maken. Schadegevallen handelen wij netjes af, en inderdaad is een ongelukje snel gebeurd.

Toch vragen wij , indien u achteruit rijdt, om uw partner STEEDS te laten uitstappen!!! zodat u schade aan de achterzijde en bovenkant  kan vermijden, let op, de grote campers zwenken een heel stuk uit!

Plaats de fietsen zodanig dat het stuur de achterzijde niet raakt, gebruik desnoods wat oude doeken om schade te voorkomen.

ALLE SCHADEREPARATIES, ONTBREKENDE STUKKEN DIENEN MET DE WAARBORG BETAALD TE WORDEN een eventuele meerprijs is ten laste van de huurder.

Oplevering gebeurd door ons in propere correcte staat, elke schade zal bij oplevering gemeld worden op het daarvoor bestemde formulier, niet werkende zaken zullen vooraf aan u gemeld worden, de huurder kan hiervoor geen schadevergoeding eisen aan BVBA Vitaya. In elke camper ligt een gebruiksaanwijzing, mocht u dan nog een probleem hebben dan mag u ons steeds telefoneren met uw vraag.

Het is ten strengste verboden om de wagens te gebruiken voor het vervoeren van elke vorm van verboden middelen, drugs of illegale personen of goederen conform de europese wetgeving hierover, iedere overtreding hierin met een inbeslagname tot gevolg zal onheroepelijk leiden tot een schadevergoeding die gelijk is aan de aankoopsom van het gehuurde voertuig en volledig ten laste van huurder komt.

In geval van overmacht wegens het niet beschikbaar zijn  van het gereserveerde voertuigtype (bv. Bij schade, defect, ongeval...enz) behouden wij het recht om een vervangvoertuig in te schakelen indien wij over deze mogelijkheid beschikken, en dit zonder enig recht of enige vorm van schadevergoeding tegenover de huurder.

U kan de wagen hier op eigen risico parkeren op de oprit, wij hebben camerabewaking.

BIJ ONGEVAL of motorpech...RUWELKA   0032 59 55 90 00

Deze afspraken maken het voor u, voor ons en de volgende huurders beslist een stuk aangenamer.

Wij wensen u dan ook met deze een hele fijne reis.

VOOR AKKOORD , opgemaakt op 3 blz....schrijf gelezen en goedgekeurd

Datum   : ..........................................                                                          De verhuurder, Johnny Blassieaux,

Naam : ..............................................

Adres :..............................................

De huurder: Handtekening,

 

 

CamperGo/ BVBA VITAYA, Meidoornlaan 10, 2960 Sint- Job- In’t – Goor       

 0032 477 94 87 99    KBC BE49 7310 1334 7171      BTW0829474021